OM OSS

Team
Vår personal består av väl valda specialister inom event och multimediaproduktion. Vi erbjuder professionella projektledare för Ert nästa evenemang med internationella erfarenheter på plats. Vårt studioteam erbjuder allt från digitala inbjudningar till webdesign, grafiska presentationer, annonsmaterial, fotografi, digital film, musik och röstproduktion. Våra produktionsledare skapar den bästa personalmixen med representativa värdar och värdinnor samt professionell service för bar och servering. Bland våra plustjänster kan Ni välja både underhållningskoncept, ljud & ljusteknik, möbler, tält, multimedia, styling, hår och make up och annan specialservice efter behov. Vårt studioteam kan även dokumentera Era arrangemang med digital film och fotografi.

Kontor & Studio
Våra lokaler med studio ligger på Fosie i Malmö. Vi tar emot våra kunder, partners och leverantörer till kontoret på bokade möten och presentationer samt genomför planerade fotograferingar & filmproduktioner på uppdrag i vår mobila studio.

Lokaler
Malmömässan är ca 20.000 m2 stort och vi förmedlar och producerar events i den stora utställningshallen (12.000 m2), i ett konferenscenter med flera mötesrum för 20 upp till 2000 personer och en festvåning för upp till 80 gäster. Med vår partner, Malmömässan, kan vi även producera och arrangera komplexa event med möten och utställningar för upp till 3 000 personer, efter behov.

Vi har även valt att samarbeta med ett tjugotal andra eventlokaler i södra Sverige samt i Köpenhamn för att kunna presentera moderna, kostnadseffektiva upplevelser & events för våra uppdragsgivare. Men vi producerar gränslöst över hela Skandinavien.

Bild (30 av 97)
Bild (4 av 78)
Bild (48 av 97)
Bild (60 av 125)
Bild (74 av 125)
Bild (32 av 97)