JULSHOW PÅ MALMÖMÄSSAN 2018!

Succén ROCK THE NIGHT presenteras av KEE MARCELLO från Europe, i en ny, explosiv förpackning.
BOKA Era företagsbiljetter direkt på info@plusevents.se eller som privatperson hos Tickster.
Välkomna den 7 (slutsåld), 8, 14, 15 december för att uppleva en halsbrytande rockresa från 80-talet med Kee Marcello, Nina Söderquist, Eric Nytomt och Göteborgs guldgosse på komediscenen, Stefan Odelberg.

Pris för rockshow + julbord: 950 ex. moms.

FÖRFESTEN 18.00-19.30
Kvällen inleds med förfest i tamburen på Malmömässan med barmingel, och LIVEmusik med vår rockduo/trubadur innan vi går in i konsertlokalen där vi presenterar julbord & bengaliska älgar.

SHOWEN 20.00-22.30
Legenden Kee Marcello från Europe tar Er med på en halsbrytande resa genom glamrockens gyllene Era, det magiska 80-talet. På och under julborden på Malmömässan kommer den nu redan framgångsrika showen från Stockholm, Göteborg & Helsingborg presenteras i en ny version för Malmö Stad! En legendarisk kväll utlovas med rockfavoriter och 80-talets hits från GUNS N´ ROSES, AC/DC, BON JOVI, WHITESNAKE, VAN HALEN, SCORPIONS, TWISTED SISTER, KISS och självklart EUROPE. Komikern Stefan Odelberg guidar som programledare på resan genom “Spandexbrallornas” och “Pudelfrillornas” årtionde. Ett årtionde vi aldrig vill glömma. Kom och umgås, njut, skratta och skapa minnen med oss på Malmömässan.

JULBORD 19.00-22.30
Ni erhåller även ett vällagat julbord från husets egna köksmästare som serveras från olika bufféområden i konsertlokalen. Ni kan förbeställa dryckespaket som företag på mail; boka@plusevents.se ange “DRYCKESPAKET”
330 kr / mindre (2 Enheter Starköl 50 cl/ vin 18,5 cl eller alkoholfria alt, 1 x Snaps, 1 x Avec)
450 kr /större (3 Enheter Starköl 50 cl/ vin 18,5 cl eller alkoholfria alt, 2 x Snaps, 1 x Avec)

EFTERFESTEN 22.00-00.00(01.00)
Efter avslutad show bjuder vår rock duo/trubadur på barmangel i tamburen och vår DJ från ROCKKLASSIKER upp till rockdisco & dans med den bästa musiken från 70-80-90-talet fram till dagens moderna hits.

VIP-FESTEN 22.00-01.00
Är ni intresserade av att boka en egen förfest eller efterfest? Kanske med artisterna som svänger förbi? Exklusivt för ert företag så kontakta oss för mer information. Vi har lokaler, musik och service för alla typer av företag.

HOTELL & RESA
Vi erbjuder bättre pris på Malmö Arena Hotell samt hjälper Er gärna med resan vid behov.
För mer information och bokning, kontakta vår projektledare Petra Torolfsdotter genom ett mail på petra@plusevents.se

Välkomna till JULSHOW PÅ MALMÖMÄSSAN!

PLUSEVENTS I SAMARBETE MED
webb_logo_across
webb_logo_starfunk
webb_logo_mässan
webb_logo_malmö_mäss
webb_logo_malmö_mässrestauranger
webb_logo_palma