Stora Uppåkravägen 122, 245 93 Staffanstorp

SERVICE

Vi skapar evenemang, möten, konferenser, upplevelser och festligheter. 

RENT A PARTY!

FIXAR FESTEN PÅ ERT KONTOR!
Med vårt team så kommer vi och bygger om hela Ert kontor till eventlokal. Vi skapar hela upplevelsen från idé till genomförande med kostnadseffektivitet och kreativitet. Vårt team presenterar mat, dryck och underhållning. Perfekt för moderna företag med 50-300 medarbetare. I över 30 år så har våra kreativa projektledare och producenter levererat det bästa som festfixare för ledande företag och destinationer på tre kontinenter.

Vi erbjuder helhetslösningar för FESTLIGHETER med allt från design av inbjudningskort, dekoration, beställning av transporter, tekniska lösningar med ljud och ljus, design av webkoncept för anmälningar, ledsagar till de bästa artist-bokningarna, erbjuder skräddarsydd underhållning, dokumenterar med fotografi & film.

Vi presenterar även helt färdiga eventkoncept med genomarbetat och koordinerat innehåll.

BÄSTA LOKALEN FÖR EVENTS
Vi rekommenderar ett 20-tal lokaler i södra Sverige och Köpenhamn som vi gärna producerar festliga evenemang i med framgång. Alltid med rätt förutsättningar och alltid mer kostnadseffektivt då vi projektleder från idé till genomförande.

Vi specialiserar oss på arrangemang från 100 till 2000 gäster eller besökare. Med vår partnergrupp erbjuder vi även större arrangemang, byggnationer och eventproduktion i Skandinavien och i Europa.

WORKATIONS
Vi presenterar även konferens-, tränings- och teambuildingresor till Spanien och Italien.

CATERING
Vi kan skapa mat och dryckeskoncept för varje enskilt arrangemang . Förutom vår egen internationella kompetens så har vi ett antal väl valda samarbeten med södra Sveriges och Köpenhamns bästa mat och dryckesleverantörer.

EVENTSUPPORT
Såklart hjälper vi oftast till med hela arrangemanget, från idé till genomförande. Bokar lokal, hittar rätt DJ, producerar passande underhållning, skapar dekorationer och dukning, beställer mat och dryck samt presenterar väl vald event-, bar-och servispersonal.

Ni kan också lägga till plustjänster!

PLUSTJÄNSTER

Programledare, Presentatör
DJ
Liveband
DJ Live Musiker
Stand Up Comedy & Circus
Tekniker
Audiovisuell teknik
Mediaskärmar
Multimediaproduktion
Powerpoints & Presentationsmaterial
Blomsterarrangemang, Ballonger & Dekorationer
Projektor

Scen, Ljud, Ljus för band/DJ/underhållning
Bandteknik, medhörning/monitors
Sommelier
Mixologi Bartender
Film & Fotografi, studio
Film & Fotografi, dokumentation
Hår & Make Up
Stylingteam
Entrématta, Entrétält
Entrévärdinna, värd
Servis & Barpersonal
Säkerhet/Ordningsvakt/Parkeringsvakt

Kontakta oss för frågor & förtydligande på info@plusevents.se

Stora Uppåkravägen 122, 245 93 Staffanstorp