VARFÖR PLUSEVENTS?

Events & Kommunikation
Alla events är en investering och med erfarenhet, genomtänkt innehåll, engagemang och kreativitet skapar vi skräddarsydda upplevelser i våra lokaler, men även på andra platser. All kontakt som människor har med ett varumärke eller företag är avgörande för hur det uppfattas. Vi har internationell erfarenhet och kreativa koncept som vi skräddarsytt för våra lokaler och känner att detaljer som inbjudan, personal, musikval, ljusdesign, dekor, dokumentation och alla delar som påverkar helhetsintrycket, är viktigt för framgång. Vi skapar en upplevelse för Er kommunikation, en levande marknadsföring som kan ge ett intryck för livet.

Personalvård & Lojalitet
Att vårda sin personal har blivit allt viktigare i en snabbt roterande värld. Det har blivit mer sällsynt med lojalitet mot sin arbetsplats och därför viktigare än någonsin att skapa samhörighet. Att motivera och belöna sina medarbetare och skapa starka band internt är en viktig del av ett företags framgång idag. Att skapa en egen företagskultur. Vi producerar allt från moderna mediakonferenser till kolossala kalas. Lanseringsevenemang, Prisgalor, Kick-Off arrangemang, Personalfester , Sportaktiviteter och såklart våra företagsresor till Palma de Mallorca.

Resor & Inspiration
Vi skapar unika upplevelser med över 100 års samlade internationella erfarenheter i vårt team.Vi erbjuder våra ”plustjänster” när Ni behöver det och planerar gärna Er nästa företagsresa där Ni kombinerar Er konferens med kultur, mat, dryck och personalfest. Investera i något helt oförglömligt, en maximal upplevelse med ”extra allt”. Att åka iväg till en ny plats öppnar upp för ett helt nytt sammanhang och bidrar till ökat engagemang och gemenskap. Att byta miljö är en värdefull investering, med ökad inspiration och motivation  som resultat. Vi kan med vår projektledare, som har  över 15 år i resebranschen, och ett unikt nätverk skräddarsy resor över hela världen men är specialister på Palma de Mallorca.

Koncept & Effekt
Effekten av en planerad investering i personal och i ett varumärke är viktigt. Därför paketerar vi våra events i ett format eller formel som innefattar; 1. Uppstart – Arbetet innan ett event  2. Produktion – Genomförandet av ett event 3. Dokumentation – Fotografi och film av ett event  4. Uppföljning – Genomgång av mål och resultat.

Vi producerar mindre arrangemang men även mer komplexa kundevenemang, mässor och konferenser i samarbete med våra partners. I vår studio skapar vi även grafiskt material, webdesign, film, fotografi och viral marknadsföring genom sociala medier.

Vårt team skapar dagligen koncept med automatisk förståelse för varumärken. Alltid med ett fokus att förstärka företagets dragningskraft. Genom planerade events och upplevelser.

Välkomna till Malmömässan.

PLUSEVENTS I SAMARBETE MED
webb_logo_across
webb_logo_starfunk
webb_logo_mässan
webb_logo_malmö_mäss
webb_logo_malmö_mässrestauranger
webb_logo_palma