Location
Studio Saltimporten, Grimsbygatan 24, Port 2A, 211 20 Malmö

EVENTS

Eventbyrå
Sedan starten 2018 har vi arrangerat allt från större företagsfester och julshower med mer än 2 000 gäster till mindre, enskilda konferenser och festligheter för privatpersoner. Vår väg från idé till ett lyckat event är alltid densamma.

Våra hjärtan brinner för att skapa en personlig relation med våra kunder. Med känsla för detaljer och kvalité, lyssnar vi och projektleder varje möte och evenemang.

Events & möten är inte en annonsyta utan skall vara en genomtänkt och planerad investering i relationer. Effekten av en sådan investering i ert varumärke, er personal, era gäster och kunder är viktigare än någonsin i vår digitala livsstil.

Vi paketerar våra events i ett format som innefattar en helhetslösning.

Projektledning
I samarbete med våra partners kan vi även projektleda, producera och arrangera större events, mässor och utställningar. Med erfarenhet, genomtänkt innehåll och engagemang skapar vi fantastiska upplevelser tillsammans med er. Vårt team erbjuder ett stort nätverk för att kunna förse er med det bästa tänkbara i varje projekt.

Företagskultur
Att vårda sin personal har blivit allt viktigare i en snabbt roterande värld. Det har blivit mer sällsynt med lojalitet mot sin arbetsplats och det är därför viktigare än någonsin att skapa samhörighet. Att motivera och belöna sina medarbetare, skapa företagskultur och knyta starka band internt är en viktig del av ett företags framgång idag. Som er eventbyrå kan vi på PlusEvents hjälpa er med följande;

Företagsevenemang / Konferenser / Möten / Workshops / Utbildningar / Festligheter / Matevents / Vinprovningar / Champagneprovningar / Chokladprovningar / Personalfester / Underhållning / Konserter / Julshower / Mässor / Utställningar / Frukostmöten / Styrelsemöten / Seminarium / Konferensresor / Workations / Personalaktiviteter / Träningsaktiviteter

Personligt, Professionellt & Passionerat 

Top Back to Top