Location
Studio Saltimporten, Grimsbygatan 24, Port 2A, 211 20 Malmö

OM OSS

Team
Vår personal består av väl valda specialister inom event och multimediaproduktion. Vi erbjuder professionella projektledare, producenter och programledare för Ert nästa evenemang med internationella erfarenheter på plats. Vårt studioteam erbjuder allt från digitala inbjudningar till webdesign, grafiska presentationer, annonsmaterial, fotografi, digital film, musik och röstproduktion. Våra produktionsledare skapar den bästa personalmixen med representativa värdar och värdinnor samt professionell service för bar och servering. Bland våra plustjänster kan Ni välja både underhållningskoncept, ljud och ljusteknik, möbler, inredning, eventtält, multimedia, styling, hår och make up, staging, koreografi och annan specialservice efter behov. Vårt studioteam kan även dokumentera Era arrangemang med digital film och fotografi.

Vår partner-projektledare Petra Torolfsdotter leder ett professionellt sälj-, marknads-, serviceteam med 15 års erfarenheter från Scandinavian Airlines och som utbildad coach & projektledare checkar hon alltid in Er med säkerhet och kvalité.

Kontor & Studio
Våra kontorslokaler med studio ligger på Fosie i Malmö. Vi tar emot våra kunder, partners och leverantörer till kontoret på bokade möten och presentationer samt genomför planerade fotograferingar & filmproduktioner på uppdrag samt på destination med vår mobila studio. Vi erbjuder reklam-, företags-, produkt-, personalbilder samt kreativa, kostnadseffektiva filmer som gör skillnad.

Lokaler
Vi presenterar ett tjugotal väl valda destinationer i södra Sverige och Köpenhamn för evenemang. Malmömässan är ca 20.000 m2 stort och vi förmedlar och producerar events i den stora utställningshallen (12.000 m2), i ett konferenscenter med flera mötesrum för 100 till 2000 personer och i festvåningar. Med vår partner, Malmömässan, kan vi även producera och arrangera komplexa event med möten, mässor och utställningar för upp till 5 000 personer, efter behov.

Vi har även valt att samarbeta med andra eventlokaler i Skandinavien för att kunna presentera moderna, kostnadseffektiva upplevelser och events för våra uppdragsgivare. Men vi producerar gränslöst över hela Skandinavien, Spanien och Italien. Bland våra plustjänster kan Ni välja både underhållningskoncept, ljud och ljusteknik, möbler, tält, multimediaproduktion, styling, hår, make up och annan specialservice efter behov. Vårt studioteam kan även dokumentera Era arrangemang med digital film och fotografi på bästa tänkbara sätt.

Välkomna till PlusEvents.

Bild (30 av 97)
Bild (48 av 97)
sdffd
5555
Bild (60 av 125)
Bild (32 av 97)
Bild (74 av 125)
555
Top Back to Top