Location
Studio Saltimporten, Grimsbygatan 24, Port 2A, 211 20 Malmö

PLUSEVENTS

Events & Kommunikation
Alla events är en investering i ert varumärke, personal, gäster  och kunder. Med erfarenhet, genomtänkt innehåll, engagemang och kreativitet skapar vi skräddarsydda upplevelser i våra lokaler, men även på uppdrag i Greater Copenhagen (södra Sverige+Köpenhamn) och på Mallorca. All kontakt som människor har med ett varumärke eller företag är avgörande för hur det uppfattas. Vi har internationell erfarenhet av företagsresor, events, konferenser, möten, upplevelser och aktiviteter. Vårt team presenterar även kreativa koncept som vi skräddarsytt för våra lokaler på Malmömässan där vi idag har vårt huvudkontor. Vi känner att detaljer som inbjudan, personal, musikval, ljusdesign, dekor, dokumentation och alla delar som påverkar helhetsintrycket, är viktigt för framgång. Vi skapar en upplevelse för Er kommunikation, en levande marknadsföring som kan ge ett intryck för livet.

Personalvård & Lojalitet
Att vårda sin personal har blivit allt viktigare i en snabbt roterande värld. Det har blivit mer sällsynt med lojalitet mot sin arbetsplats och därför viktigare än någonsin att skapa samhörighet. Att motivera och belöna sina medarbetare och skapa starka band internt är en viktig del av ett företags framgång idag. Att skapa en egen företagskultur. Vi producerar allt från moderna konferenser till kolossala kalas.

Företagsevenemang, Konsertarrangemang, Julshower, Prisgalor, Bröllopsfester, Kick-Off arrangemang, Personalfester , Sportaktiviteter och såklart våra tränings- och företagsresor till Spanien och Italien.

Resor & Inspiration
Vi skapar unika upplevelser med över 100 års samlade internationella erfarenheter i vårt team. Vi erbjuder våra ”plustjänster” när Ni behöver det lilla EXTRA och planerar gärna Er nästa företagsresa där Ni kombinerar Er konferens med kultur, mat, dryck, upplevelser och personalfest. Investera i något helt oförglömligt, en maximal upplevelse plus det där lilla extra, en WORKATION. Att åka iväg till en ny plats öppnar upp för ett helt nytt sammanhang och bidrar till ökat engagemang och gemenskap. Att byta miljö är en värdefull investering, med ökad inspiration och motivation  som resultat. Vi kan med våra projektledare, som har  över 15 år i resebranschen, och ett unikt nätverk skräddarsy resor över hela världen men är specialister på Palma de Mallorca, Toscanas stränder och vingårdar samt Florens, Pisa och Rom.

Koncept & Effekt
Vårt team skapar dagligen koncept med automatisk förståelse för varumärken och upplevelsens kraft.  Alltid med ett fokus att förstärka och utveckla företagets dragningskraft.  Alltid genom planerade events och upplevelser i en genomtänkt och effektiv mix. Effekten av en sådan planerad investering i ert varumärke, personal, gäster och kunder  är viktigare än någonsin i vår digitala livsstil. Därför paketerar vi våra events i ett format eller formel som innefattar en helhetslösning som kreativ event & produktionsbyrå. Mer kostnadseffektivt, bättre upplevelser och maximerade relationer.

Vi producerar mindre arrangemang men även mer komplexa kundevenemang, mässor och konferenser i samarbete med våra partners. I vår studio skapar vi även grafiskt material, webdesign, film, fotografi och innehåll för viral marknadsföring genom sociala medier.

Välkomna till PlusEvents.

Bild (55 av 97)
dukning
1
3
Bild (1 av 1)
champagne
rom
Decorations for wedding ceremony on Boracay island beach
2
florens
Top Back to Top